Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om GIK Wasaiterna Ungdom

Följ

GIK Wasaiterna

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
GIK Wasaiterna Ungdom
Välj lag

Kontaktinformation

Namn GIK Wasaiterna Ungdom
Adress Högaffelgatan11
Postadress 42423 ANGERED
Telefon 0313320616
E-post wasaiternaangered@hotmail.com
Orgnr 866001-2652
Swish 1230427658
Kontonr B.g 104-8560
A-lag Herrar

Om GIK Wasaiterna UngdomGIK Wasaiterna Ungdom bildades 2003
som en del av GIK Wasaiterna med anor
från 1934.
Syftet var att dela upp senior och ungdoms-
verksamheten.
Seniorverksamheten lades ned 2004 och då blev
GIK Wasaiterna Ungdom en fristående
förening.
Säsongen 2005-06 startade Ungdom upp
seniorverksamheten igen både för herrar och damer.

GIK Wasaiterna U
Klubben bedriver idrotten Handboll. Handbollskola för nybörjare från 6 års ålder både flickor och pojkar. Vi har både ungdomslag och seniorlag.
Föreningens upptagningsområde är stort till ytan och med medlemmar från många olika kulturer. Alla som är intresserade av Handboll är välkomna till Wasaiterna, det gäller såväl som spelare som ledare. Föräldrarnas stöd, närvaro och engagemang är också en viktig tillgång för klubben. En av ledstjärnorna är att alla är välkomna. Detta ställer stora krav på styrelse, ledare och spelare. Spelare i Dam, Herr lag och en del föräldrar är ledare och tränare i ungdomslagen och handbollskola.
Många som spelar i våra Dam, Herr-lag är fostrade i klubben och har ett brinnande engagemang.
På Herrarnas hemma matcher kommer en publik på ca 100 personer. I Angered är intresset för Wasaiterna stort. Många gamla suporters har börjat komma tillbaka. Dem som lämnat klubben för ett kortare eller längre uppehåll kommer tillbaka för att de gillar klubben.
För att Wasaiterna ska kunna låta barn och unga spela Handboll i Angered behövs resurser och just i dessa tider behövs det mera insatser för att så många ungdomar som möjligt ska kunna spela och träna Handboll hos GIK Wasaiterna U och känna en fast punkt i handbollen. Den sociala delen är viktig. Att vara en del i ett lag och att visa respekt för varandra oavsett bakgrund, eller om man kanske inte ha råd att delta. Allt detta kan skapa en god förutsättning att bli en bra människa och medborgare i samhället.
I GIK Wasaiterna U är vi stolta att vi är olika, vi kommer från olika länder, olika religioner, olika etniska bakgrunder, olika stadsdelar.
Ingen ska känna sig ovälkommen, oavsett sexuell läggning, hudfärg eller någonting annat
ALLA ÄR OLIKA ALLA ÄR LIKA

Tack för att du har läst detta och att du kanske kan hjäpa oss i vårt arbete med ungdomar som älskar att spela Handboll i Angered.
En idrottshälsning från
GIK Wasaiterna U